Elicopterul ADAC Christoph 25 din Siegen

DSCF8357ADAC este unul dintre cele 3 servicii nationale Germane identice cu serviciul SMURD de la noi, doar ca mult mai divers, sa zicem ca e un fel de SMURD + ACR + inca cateva, la ei sunt 3 astfel de servicii foarte asemanatoare si fiecare regiune  in parte hotaraste (inca nu stiu pe ce criterii ) cu care dintre cele 3 servicii face contractul.

ADAC este insa cel mai vestit si el deserveste si Siegen, elicopterele ADAC sant vedete nationale mai ales ca fiecare poarta numele Christoph urmat de un numar, in cazul nostru numarul 25, deci elicopterul ADAC din aceasta zona se numeste Christoph 25, acest fapt i-a ajutat foarte mult si in strangerea de fonduri dar si pentru publicitate deoarece in mintea oamenilor fiecare elicopter ADAC a primit o personalitate si e privit ca o fiinta vie, ca un salvator.

Bineinteles ca nu am putut fi atat de aproape de Christoph 25 si sa nu-l vizitez, cand el este cel mai respectat si iubit nume in zona, si pe drept cuvant deoarece Christoph 25 (ca si ceilalti frati ai lui din alte zone din Germania ) salveaza zilnic vieti iar de cand este in serviciu zeci de mii de oameni traiesc si se bucura de viata datorita lui !

Intilnirea mea cu Christoph 25 a avut loc pe platforma spitalului St. Marien-Krankenhaus Siegen si a fost una de neuitat dupa cum puteti vedea in filmarile de mai jos facute simultan !

DSCF8769 DSCF8353 DSCF8355

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: