Despicable Me 2 – Figurinele din Happy Meal

De la lansarea filmului „Finding Nemo” cred ca Mc Donalds nu a mai avut atatea vanzari la produsul Happy Meal cu jucarie cum are acum cu micutii pitici galbeni si mov, personajele din filmul de desene animate „Despicable Me 2″ numiti in traducere romaneasca ” Minioni” ei sant responsabili de peste 70% din succesul filmului .

Inca de la prima vedere iti dai seama ca cei care i-au desenat si „inventat” au mers pe formule cu succes garantat si au ales pentru ei profilul, sau mai bine spus forma robotului R2D2 si a robotelului Android, iar temperamentul si vocabularul este luat de la haiosii iepurasi Raving Rabidds, mici, dolofani si tembeli nu aveau cum sa nu fie reteta perfecta a succesului !

Inca de la lansarea lui, filmul de animatie ” Despicable Me 2″ a lasat in urma unele productii cu bugete enorme si a ajuns pe locul 1 in toate cinematografele americane, asa ca nu este de mirarea ca si „Minionii” din Happy Meal au un asa mare succes de piata.

Mc Donalds a folosit si o strategie incredibila de marketing oferind figurine diferite pentru fiecare continent in parte, cele din America sant total diferite fatza de cele Europene, si am impresia ca si cele din Romania sant diferite de cele din restul Europei… asa ca pasionatii colectionari de asemenea figurine si in special de cele cu Minioni ( cam toti colectionarii de R2D2 sau Android  au devenit imediat si colectionari de Minioni ) vor avea parte de bucuria schimburilor cu altii colectionari care nu au norocul sa gaseasca in tara lor toate tipurile de figurine din colectia Planetara Happy Meal  ! 🙂

Mai jos puteti vedea diferenta dintre colectiile Happy Meal lansate in diferite tari de pe glob !

layout-web-Despicable-me-2despicable-me-2-img

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: